Papirna ambalaža Beograd

Papirna ambalaža Beograd
Papirna amabalaža Beograd - asortiman i cene papirne ambalaže u Beogradu koju nude proizvođači možete pogledati u njihovim prezentacijama.
Ako je Vaš izbor ekološka papirna ambalaža, bravo za Vas!
Ambalaža od papira može se reciklirati.
Papirna ambalaža pravi se u mnogo dimenzija i oblika tako da ćete naći nešto i za Vašu kategoriji papirna ambalaža Beograd.
Postoji mnogo vrsta papirne mabalaže.
Ponuda proizvođača papirne ambalaže je raznolika.
Ambalaža od papira razlikuje se po nameni, gramaži papira, da li je pravljena od jednog sloja papira ili više.
Papirna ambalaža koju nude proizvođači i prodavci iz Beograda pogodna je za pakovanje razne vrste roba.
Ako se dvoumite kakvu ambalažu bi trebalo da ima Vaš novi proizvod, pogledajte šta Vam nude proizvođači papirne ambalaže koje možete naći na ovoj stranici i sigurno ćete naći nešto lepo što Vam u potpunosti odgovara i po ceni i po ostalim karakterisitikama.
mt-85-papirne-kese-i-ambalaza-papirna-ambalaza

MT 85 - Papirne kese i ambalaža

Beograd, Čukarica, Mojkovačka 14 +381 11 4071065
PAPIRNA AMBALAŽA BEOGRAD MT 85 Nije sve jedno u čemu ćete nositi ili transportovani ono što jedete. Kvalitet papira ili kartona koji se koristi u izradi ambaleže za hranu je od izuzetne važnosti, i zato mi poseban akcenat stavljamo upravo na kvalitet materijala.
Cenovnik
eko-pak-papirna-ambalaza

Eko pak

Beograd, +381 17 816338
PAPIRNA AMBALAŽA.
Svi naši proizvodi od papirne ambalaže su od biorazgradivih materijala.
Imaju široku primenu u pre svega prehrambenoj, građevinskoj, hemijskoj i drugim industrijama.
Kese se proizvode od belih, smeđih i oplemenjenih papira sa štampom do šest boja.
Kese mogu biti sa četvrtastim dnom sa ili bez ručke ili ravnim dnom za pakovanje proizvoda mase od 50 grama do 25 kilograma.
Nudimo širok spektar proizvoda natron kesa koje se odlikuju visokim kvalitetom proizvoda i primenom najsavremenijih vrsta natron papira koji se mogu naći na trzistu.
Beli natron papiri omogućavaju visok kvalitet štampe do 6 boja uz primenu CMYK tehnike kao i korišćenje CNC ink dispezera garantuju ispunjenje svih zahteva kupca.
Posebna konstrukcija kao i primena visoko propustljivih papira (QF i HP ) ispunjavaju i najteže zahteve tržišta koje se odlikuje potrebama za izuzetnim kvalitetom i povećanjem brzine punjenja.
Naša proizvodnja je sposobna da odgovori zahtevima kupaca za izradu različitih tipova kesa.
litopapir-papirna-ambalaza

Litopapir

Beograd, +381 32 303941
PAPIRNA AMBALAŽA.
DOO “Litopapir” Čačak osnovan je 25.10.1954.godine kao grafičko preduzeće i preduzeće za proizvodnju svih vrsta ambalaže od papira i lociran je u Hajduk Veljkovoj 52 na prostoru od 5 ha gradskog građevinskog zemljišta gde je izgrađeno oko 22.000 m2 halskog prostora.
Od samog osnivanja “Litopapir” je proširivao svoju delatnost i investirao u najsavremeniju opremu za proizvodnju svih vrsta papirne ambalaže.
Od 1968 počeo je prvi izvoz na inostrano tržište da bi u toku osamdesetih godina preduzeće postalo jedno od vodećih u tadašnjoj SFRJ po proizvodnji natron džakova, kesa, papirne konfekcije, okrugle ambalaže, i izvozu u preko 30 stranih zemalja.
Naši proizvodi se koriste u prehrambenoj, reklamnoj, građeviskoj, hemijskoj, vojnoj, poljoprivrednoj industriji.
Naše proizvode izvozimo u Veliku Britaniju, Nemačku, Italiju, Francusku, Belgiju, Švedsku, Dansku, Mađarsku, Rumuniju, Grčku, Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Makedoniju ano i u mnoge druge zemlje.
natron-papirna-ambalaza

Natron

Beograd, +381 23 544752
PROIZVODNJA PAPIRNE AMBALAŽE.
„NATRON“ D.O.O.
iz Srbije je osnovana 1994.godine u Zrenjaninu u ulici Save Tekelije 26.
Grad Zrenjanin se nalazi u Vojvodini, tačnije u Srednjebanatskom okrugu.
Preduzeće je registrovano za proizvodnju natron vreća, papirne ambalaže i trgovinu na veliko.
Osnovna delatnost firme je proizvodnja natron vreća svih vrsta i dimenzija kako standardnih tako i nestandardnih vreća prilagođene zahtevima i potrebama kupaca.
Postojanje firme više od 20 godina potvrđuje uspešno poslovanje uprkos turbulencijama na tržištu.
Svoje proizvode plasiramo na teritoriji cele Srbije kao i EU.
Zadnjih godina se pretežni deo proizvodnje bazira na izvozu i to na teritoriji cele EU.
Naša ambalaža je pogodna za pakovanje mnogih proizvoda i zato pored naših stalnih kupaca konstanto proširujemo svoje poslovanje i na kupce koji se bave pakovanjem kako standardnih tako i nekih novih i specifičnih proizvoda.
flora-papirna-ambalaza

Flora

Beograd, +381 63 452882
PROIZVODNJA PAPIRNE AMBALAŽE.
Osnovna delatnost naše firme je proizvodnja svih vrsta papirnih kesa, natron vreća, reklamnih kesa, transportnih kutija od valovite lepenke, kutija za hranu od hromo kartona.
U našem širokom asortimanu papirnih kesica možete da nađete kese za svaku namenu.
Najčešće se koriste za pakovanje hrane u pekarama, picerijama, fast food objektima, ribarnicama.
Koriste se u trgovinskim radnjama, piljarama, apotekama i drugim objektima kojima je potrebna papirna ambalaža.
m-24-papirna-ambalaza

M-24

Beograd, +381 13 660990
PAPIRNA AMBALAŽA.
PROIZVODNJA PAPIRNE AMBALAŽE.
Papirna ambalaža omogućuje vrlo široku primenu za pakovanje namirnica u pekarama, hamburgerijama, fast food objektima, ugostiteljskim objektima, prodavnicama zdrave hrane...
Postoji mogućnost uštampavanja znaka kupca u tri boje kako bi se stekao poseban vizuelni identitet.
innotrade-papirna-ambalaza

Innotrade

Beograd, Savski venac, Bulevar Vojvode Mišića 14 +381 11 4409493
PAPIRNA AMBALAŽA.
PROIZVODNJA PAPIRNE AMBALAŽE.
Različite vrste specijalnih papira za obmotavanje – pakovanje hrane sa i bez štampe isporučuju se u rolni ili sečeni.
Kaširani papir se isporučuje u rolnama, dužine 500m, različitih širina.
Unutrašnji sloj od polipropilena, termovarljiv.
Koristi se za pakovanje na impulsnim varilicama, najrazličitijih proizvoda (suhomesnati proizvodi, sirevi i sl.), u prodavnicama, hipermarketima...
Različite vrste običnih i specijalnih kesa od papira, sa i bez prozora, za pakovanje hleba, peciva i drugih proizvoda.
Papirna ambalaža - Proizvodi/Usluge
Papirna ambalaža-2
Papirna mbalaža je sve popularnija ambalaža koju mnoge razvijene zemlje favorizuju jer je ekološka. Papirna ambalaža se upotpunosti može reciklirati, tako da svi oni koji imaju visoku ekološku svest i stalo im je do očuvanja životne sredine, trude se da najviše koriste papirnu ambalažu i da je posle na pravilan način odlažu. Papirna ambalaža proizvodi se u mnogo dimenzija, shodono njenoj nameni. Koristi se jedan ili više slojeva papira različite gramaže i naravno sve to shodno potrebama. Na papirnoj ambalaži se kao i na svakoj grugoj mogu štampati informacije o Vašem proizvodu. Postoji mnogo vrsta mabalaže od papira, postoji na primer i kombinovana papirna ambalaža, tj. papirna ambalaža koja ima sloj polietilena između dva sloja papira. To je samo deo asortimana koji se može pronaći kod proizvođača papirne ambalaže. Pogledajte oko sebe i videćete koliko je proizvoda upakovano u razne vrste papirne ambalaže. U papirnu ambalažu spada i dekorativna papirna ambalaža za pakovanje poklona. Papir se pravi od drveta - i to sasvim sigurno znači da će se u procesu raspadanja, raspasti mnogo puta brže od bilo kod drugog materijala. Praktično sve što kupujemo i što je moguće naći na tržištu dolazi u nekoj vrsti ambalaže. Osim da zadovolji funkcionalnost, od ambalaže se traži da bude inovativna, lagana za rukovanje, atraktivnog dizajna i oku privlačna. Ambalaža za prehrambene proizvode mora udovoljiti još nekim uslovima, a to su zakonodavstvo, zdrastvena ispravnost za korišćenje u kontaktu s hranom. Papir nalazi široku primenu u ambalaži, odlikuje ga niz prednosti kao što je mehanička čvrstoća, biorazgradivost, jednostavna grafička obrada i relativno niska cena. Jedan od svakako najupotrebljivijih papira za izradu papirne ambalaže je tako zvani natron-papir. To je papir smeđe boje koga odlikuje velika otpornost na kidanje i probijanje. S obzirom na izuzetno široku primenu ambalaže od papira, samu papirnu ambalažu možemo podeliti na više kategorija: papirne fišeke, papirne omote, papirne kesice, papirne kese, papirne vreće, papirne korpice... Mesarski papir se prevashodno koristi za pakovanje proizvoda od mesa, obično je sivkaste ili bele boje, a sa jedne strane je plastificiran. Njegova osnovna uloga je da se omogući bezbedan transport od prodavnice do mesta konzumiranja proizvoda.
Back to Top